aalborgstift.dk
Stiftsadministration

Stiftsadministrationen

Stiftsadministrationen fungerer som sekretariat for biskoppen, stiftsøvrigheden og stiftsrådet og som rådgivere for provstier, menighedsråd og menigheder i stiftet inden for jura, byggesager, personalesager og andre emner, som berører menighedsrådenes opgaver.

SOMMERFERIE

Aalborg Stiftsadministration har ændrede telefon- og åbningstider frem til den 9. august 2021.

Mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 og fredag kl. 10.00-13.00

Vi har lukket i uge 30.

Uopsættelige spørgsmål kan i uge 30 rettes til kontorchef Helle Monberg Hindsholm på 24 96 36 64

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Aalborg Stift
Du kan fortsat se medarbejdernes kontaktinformationer her

Du kan også sende en besked til os på kmaal@km.dk og bede om at blive ringet op. Oplys, hvad henvendelsen drejer sig om og dit telefonnummer. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Mød medarbejdere fra Stiftsadministrationen

Aalborg Stift rykker ud

Mød medarbejdere fra stiftet, og få hjælp til jeres sager. Afslut dagen med et gå-hjem møde. Aalborg Stift rykker i hvert kvartal af 2021 ud i stiftet for at tilbyde hjælp til menighedsråd og afholde et gå-hjem møde.