folk&kirke
To magasiner ovenpå hinanden

MØRKE

Magasinet Folk&Kirke dykker ned i mørket, både som konkret realitet og som eksistentielt fænomen.
Grundpåstanden er, at vi søger lyset, men hvis vi ikke vil stå ved mørket, som noget der hører med til livet, får vi sværere ved at finde det. Dyk ned i magasinet og find inspiration her.

To magasiner ovenpå hinanden - linker til digital version af magasinet folk&kirke

Find folk&kirke på biblioteket, på caféer og uddannelsesinstitutioner. Du kan også klikke på billedet for at læse magasinet i digital version.

Hvad er folk&kirke?

Folk&kirke er folkekirkens magasin om samfund, liv og eksistens og henvender til dem, der ikke nødvendigvis opfatter sig som kristne eller troende. Folk&kirke tager del i samtalen ude på torvet. Vi sætter fokus på emner, der optager danskerne, og lader forskellige stemmer komme til orde.

Magasinet kan læses online og på caféer, kaffebarer og uddannelsesinstitutioner.

Tidligere numre har bl.a. handlet om kærlighed, død, mad og kontrol. Se tidligere numre af magasinet.

Få gode idéer til, hvordan magasinet kan bruges i undervisningen, til samtalesaloner og gå-hjem-møder.