Nyansatte præster

Anna-Marie Sloth

Anna-Marie Sloth er ny præst i Sydvestmors pastorat.

Fra den 1. februar har jeg fået ny præstestilling på halv tid i Sydvestmors pastorat.

Egentlig er jeg ikke ny i Aalborg stift, for jeg har tidligere i nogle år haft embede i Tømmerby-Lild, et skønt sted, ikke langt fra Vesterhavet, - men jeg ønskede mig at arbejde lidt mindre og bo tættere på vores datter og familie, - så jeg har i nogle år været vikar, - også mest i Aalborg stift. Og nu har jeg været så heldig at få en fast stilling på Mors i Sydvestmors pastorat, som er et sted, hvor 6 kirker har slået sig sammen om 1,5 præst og udnytter ressourcerne rigtig godt og får det hele til hænge sammen, både kirke og kultur, så de kommer til hinandens gudstjenester og arrangementer. Det, tror jeg er vejen frem for landsogne. Jeg glæder mig til at være en del af dette.

Min bopæl er i Krejbjerg på Salling, så jeg kører frem og tilbage.

Mit liv har været lidt specielt på den måde, at min mand og jeg mistede vores 16-årige søn ved en trafikulykke i 2005 og i 2015, mistede vi vores første lille barnebarn på 2 år, også ved en trafikulykke, - så jeg har en erfaring med den side af livet, som vi også møder i præstearbejdet og interesserer mig meget for den dybe samtale om livet og hvordan vi lever det med de udfordringer, som hver især nu må have.

Man kan sige, at jeg er interesseret i livet som sådan! Det er vi vel alle, - men nogle ting gør, at man kommer til at tænke mere over det.

Tidligere har jeg været ansat i andre embeder, de første år Vorup i Aarhus stift, derefter var jeg mange år i Viborg stift, hvor vi boede i Himmerland, derefter

Aalborg stift, og har samlet mig en masse erfaring med mennesker og kirke som jeg er glad for at bruge og bygge nye erfaringer på igen, også i mit nye sted.