Stiftet arbejder med
Reformationsfejring

Overalt i Aalborg Stift markerer vi 500-året for reformationen. Find spændende artikler og festlige arrangementer her.

Vil man blive klog på, hvad der har formet os som samfund og som enkeltpersoner. Så er man nødt til at kende noget til reformationen og Martin Luther.

Karsten Nissen, Folkekirkens teologiske rådgiver

Arrangementer

Herunder finder du et udvalg af reformationsarrangementer i Aalborg Stift, men husk også at besøge din lokale sognehjemmeside. De fleste sogne har i år ét til flere reformationsarrangementer på programmet.
Hold dig også orienteret om reformationsarrangementer i resten af landet på hjemmesiden www.luther2017.dk

Reformationskantate

Uropførelse af John Frandsen

Reformationsgudstjeneste

I anledning af 500-året for reformationeninviterer AalborgStift til en flot og festlig gudstjeneste med et stærkt reformatorisk præg i Budolfi Kirke. Gudstjenesten ledes af biskop Henning Toft Bro.