Tilbud til børnefamilier
Sådan får du hjælp

Sådan får du hjælp

Har din familie brug for en hjælpende hånd? Folkekirkens Familiestøtte tilbyder hjælp til børnefamilier, der ønsker at øge trivslen i hjemmet gennem støtte fra frivillige og kurser for forældre.

De fleste forældre oplever perioder, hvor det er svært at være gode forældre. Dette kan for eksempel skyldes sygdom, skilsmisse, dødsfald eller livsomstændighederne i øvrigt. Her kan Folkekirkens Familiestøtte hjælpe.

Center for Folkekirkens Familiestøtte tilbyder hjælp til børnefamilier uafhængigt af uddannelse, alder, sociale forhold eller politiske og religiøse overbevisninger.


Vores tilbud

Vi tilbyder forskellige støttemuligheder alt efter behovet i den enkelte familie. Den lokale koordinator hjælper dig med at finde ud af hvilken støtte, du har brug for. Målet med hjælpen er, at forældre og børn får det bedre sammen.

Læs mere om mulighederne her.


Sådan tager du kontakt

Hvis du og din familie har brug for hjælp, så kontakt Center for Folkekirkens Familiestøtte. Vi har lokale koordinatorer ansat mange steder, som står klar til at hjælpe dig videre.

Hvis ikke der er en koordinator i dit lokalområde, er du meget velkommen til ringe eller skrive til sekretariatet for at høre mere om vores tilbud.

Se kontaktoplysninger på koordinatorer og sekretariat her.


Hvad kommer der til at ske

Når du har taget kontakt til koordinatoren, vil koordinatoren komme på besøg. Her snakker I om de udfordringer, I ønsker hjælp til, og finder ud af, hvordan Center for Folkekirkens Familiestøtte kan hjælpe jer. I vil løbende blive kontaktet af koordinatoren for at høre, hvordan det går og for at følge op på, om I får den hjælp, I har brug for.


Download folder om Folkekirkens Familiestøtte - hjælp til børnefamilier


Sådan behandler vi dine personlige oplysninger