GUIDE: Julemarkeder

Kirken er en del af danskernes bevidsthed d. 24. december, hvor mange deltager i julegudstjenesten - men vidste du, at de lokale kirker byder julen velkommen med blandt andet julemarkeder og julebanko?

Jul i de nordjyske kirker byder på masser af aktiviter både inden- og udenfor kirkens rum. Arkivfoto.

Af Kirstine Hother Rahmberg

Juleforberedelserne starter for alvor, når kirkerne i den kommende weekend åbner dørene for julens arrangementer. Der er mulighed for fællesskab og hygge, når der bliver spillet banko- eller pakkespil, og du har mulighed for at støtte et godt formål, når du køber årets julekrans.

I Godthåb Kirke (Aalborg) er der d. 23. november julemarked i sognegården, hvor du har mulighed for at købe alt fra økologisk kød til mjød og nisser.

D. 30 november holder Hvidbjerg Vesten Å Kirke (Sydthy) julemarked.

D. 1. december inviterer Vebbestrup Kirke (Rebild) til klippeklistredag, hvor juletræet skal pyntes.

Bangsbostrand Kirke (Frederikshavn) inviterer til julebanko d. 3. december.

Aaby Kirke (Jammerbugt) inviterer til sang, bankospil og samvær d. 3. december.

Se den fulde oversigt over julens arrangementer i Aalborg Stift på nedenstående kort. Klik på en markør på kortet for at læse mere om julens arrangementer.

Kender du til et julearrangement i din lokale kirke, som ikke er med på kortet? Send det gerne til gikr@km.dk

OVERSIGT

Den fulde oversigt over julens arrangementer

D. 23. november