Aktuelt
EFTERTANKE

TV

Tv-programmet EFTERTANKE går tæt på livet og de store spørgsmål. Det handler om tro, håb og kærlighed. Det handler om tvivl, angst og sorg. Det handler om dig og mig og om de tanker og følelser, der er en del af det at være menneske.

EFTERTANKE 5:10: STRESS

September er den helt store måned for studiestart. Det er en tid, der byder på rusture, fester og nye bekendtskaber - og det er en tid, der byder indenfor til en helt ny verden med lange dage på læsesalen, eksamener og forventninger.
I denne måned handler EFTERTANKE om stress. Her fortæller 25-årige Kristine Holm, hvordan hun blev sygemeldt med stress, da hun for fire år siden begyndte på universitetet. Vi møder også studenterpræst Christen Staghøj Sinding, der oplever, at faglige og sociale forventninger fylder meget hos de unge, der kommer forbi hans kontor.

Se udsendelsen her: 

EFTERTANKE sendes den første søndag i hver måned på TV Nord kl. 17.25 samt TV MIDTVEST lørdag kl. 20.45 og søndag kl. 22.00. Følg også med på Aalborg stifts Facebook, hvor vi løbende deler teasere, fraklip og debat fra programmet.

EFTERTANKE er tilrettelagt og produceret af Presse & Kommunikation i Aalborg stift. Har du ris, ros eller spørgsmål til programmet, send en mail til sarp@km.dk